Насловна / Author Archives: Сања Раѓеновиќ Јовановиќ (page 13)

Author Archives: Сања Раѓеновиќ Јовановиќ

Feed Subscription

На професорот Жико со љубов: Ќе Ви го чуваме ГТЦ

На професорот Жико со љубов: Ќе Ви го чуваме ГТЦ

Вчера, на денот на слободно Скопје во Музејот на Град Скопје се одржа промоција на книгата „На Скопје, со љубов! – Архитектонската мисла на Живко Поповски“ приредена од архитектите Анета Христова – Поповска и Мери Батакоја. На промоцијата говореа другарот ...

повеќе »
Scroll To Top