Насловна / Претплата

Претплата

ГОДИШНА ПРЕТПЛАТА на печатеното издание на Порта3, 12 броеви годишно: 800 денари за компании, 600 денари за физички лица (ДДВ-то е вклучено во сумата).

жиро сметка: 300000001995035 во Комерцијална банка АД Скопје
ЕДБ 4030004528485

Доколку имате потреба од про фактура контактирајте нè на: info@porta3.com.mk

Напомена: На уплатницата задолжително наведете ја точната адреса каде сакате да ви пристигнува списанието.

Scroll To Top