Насловна / Сакате да пишувате за Порта3?

Сакате да пишувате за Порта3?

excellently-written-paper

Ова се корисни информации за секој кој сака да биде наш дописник:

1. Текстот треба да биде напишан со македонска поддршка (фонт. Times New Roman)

– димензија на фонт 12

– проред  1,5

2. Фотографии

* Фотографии за списанието поголеми од 4MP, 300dpi

* фотографии за порталот може и со помал квалитет (резолуција за веб)

Испратете ги вашите текстови на porta3@porta3.com.mk
Scroll To Top