Насловна / Маркетинг

Маркетинг

Преземи го ценовникот за он-лајн рекламирање на www.porta3.mk 

Ценовник on-line 2019

 

15% попуст на сите годишни договори за рекламирање во печатеното издание на Порта3 до крај на 2019 година

Агенција одговорна за маркетинг БИРО ПРОЕКТ

BiroProekt_Logo.jpg

Адреса: Ул. Васил Ѓоргов бр. 21/2 лок.9

1000 Скопје, Р.Македонија

Е-пошта:

marketing@porta3.com.mk

marketing@biroproekt.com.mk

Тел: + 389 (2) 3243 790; + 389 (2) 3243 797

Факс: + 389 (2) 32 43 796

Scroll To Top