Насловна / Контакт

Контакт

  Вашето име (задолжително)

  Вашиот Email (задолжително)

  Предмет

  Вашата порака

   

  Адреса: ул. Васил Ѓоргов број 21, влез 2, локал 7, 1000 Скопје (нас.Капиштец, карши ТЦ Зебра)

  РЕДАКЦИЈА:

  Телефон: + 389 2 3109 311

  Е-пошта: porta3@porta3.com.mk

  МАРКЕТИНГ:

  Телефон: + 389 71 252 641

  Е-пошта: info@porta3.com.mk

   

  Scroll To Top