Категорија: Видео

Feed Subscription

Во Тихиот океан лебди плоча од вулканска карпа(ВИДЕО)

Во Тихиот океан лебди плоча од вулканска карпа(ВИДЕО)

Во Тихиот океан лебди плоча од вулканска карпа која се протега на 150 квадратни километри, велат научниците. Езерските и сунѓерските карпи, со големина од 20 илјади фудбалски игралишта, за прв пат беа забележани од австралиските наутичари кон средината на август, ...

повеќе »

Фотографии кои покажуваат како човекот го менува светот

Фотографии кои покажуваат како човекот го менува светот

Човековиот вид е единствениот што го менува светот според сопствената желба. Изградбата, пак, на разни зданија е резултат на пасијата да се креира. Погледнете преку презентираните фотографии како човекот го трансформира светот (на подобро или полошо). Дали навистина ја разбираме ...

повеќе »

Велосипедска тура низ Прилепско поле

Велосипедска тура низ Прилепско поле

Излезе промотивно видео за  еднодневниот настан најавен за 14 септеври во организација на Здружението на граѓани Одржливи иницијативи од Скопје во соработка со Велосипедскиот клуб „Илинден“ од Прилеп, кое всушност ќе биде необична прошетка со велосипеди низ Прилепското поле и запознавање ...

повеќе »
Scroll To Top