Насловна / Галерија / Видео (page 2)

Категорија: Видео

Feed Subscription

Фотографии кои покажуваат како човекот го менува светот

Фотографии кои покажуваат како човекот го менува светот

Човековиот вид е единствениот што го менува светот според сопствената желба. Изградбата, пак, на разни зданија е резултат на пасијата да се креира. Погледнете преку презентираните фотографии како човекот го трансформира светот (на подобро или полошо). Дали навистина ја разбираме ...

повеќе »
Scroll To Top