Насловна / Ентериери / Тулата како декоративен елемент во ентериерот

Тулата како декоративен елемент во ентериерот

слика-1

Употребата на тула како декоративен елемент во ентериерното уредување претставува безвременска декорација која допринесува за создавање уникатност, топлина и додавање современ акцент во домот. Необработената тула совршено се вклопува во овој модерен ентериер кој е изработен од комбинација од дрво и сиви нијанси. слика-2На него се надоврзува ѕидна површина која што е обложена со зелени растенија, каде што е поставена трпезаријата. Целиот простор е надокнаден со употреба на парчиња мебел и декорации во светли бои.

слика-3 слика-4 слика-5 слика-6 слика-7 слика-8 слика-9 слика-10 слика-11 слика-12 слика-13

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top