Насловна / Ентериери / Пријатен простор во кој се искористени неутрални тонови

Пријатен простор во кој се искористени неутрални тонови

Секогаш можеме да го искористиме нашиот простор и да направиме од него пријатно место за живеење. Со користење на одредени трендовски елементи, дневниот простор може да се трансформира во комфорен простор. Овој стан е дело на рускиот дизајнер на ентериери Станислав Борождински.

1-neutralni-tonovi

Овој стан се карактеризира со отворена основа. Истовремено, главен акцент во ентериерот е ставен на природните дрвени греди на плафонот кои даваат чувство на урбан и модерен простор.

2-neutralni-tonovi

Целокупниот мебел како во дневниот престој, така и во спалната соба, како и висечките светилки кои наликуваат на летечки чинии, даваат модерен и футуристички впечаток за просторот што, во секој случај, претставува храбар потег од страна на дизајнерот.

3-neutralni-tonovi

4-neutralni-tonovi

5-neutralni-tonovi

6-neutralni-tonovi

7-neutralni-tonovi

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top