Насловна / Ентериери / Креативен ентериер на студио од 25 м2

Креативен ентериер на студио од 25 м2

Креативниот и добро осмислениот ентериер на ова студио од само 25 метри квадратни е со локација во Москва и изведен од страна на дизајнерското студио Zucchini. Малиот простор не претствавува граница за изразување на креативноста, која се одразува преку мебелот во светли бои со колористични акценти по ѕидовите. Во основата не постојат преградни ѕидови туку само лизгачки врати кои зафаќаат помал простор.

стан-1 стан-2 стан-3 стан-4 стан-5 стан-6 стан-7 стан-9 стан-10 стан-11 стан-13 стан-14

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top