Насловна / Совети

Категорија: Совети

Feed Subscription

Во најновиот STORYTELING се пробиваат сите бизнис бариери за темите лидерство, мотивација, инспирација (ВИДЕО)

Во најновиот STORYTELING се пробиваат сите бизнис бариери за темите лидерство, мотивација, инспирација (ВИДЕО)

Вашата перцепција на гледање е и ваша реалност. Ако посакувате поинаква можност, треба да бидете спремни да излезете од рамката на туѓите ограничувања и заклучоци и да бидете желни да ја погледнете од друга перспектива. Во најновиот бизнис подкаст STORYTELLING ...

повеќе »

Поминете го летото во Љубљана- учествувајте во летните школи на Универзитетот од Љубљана

Поминете го летото во Љубљана- учествувајте во летните школи на Универзитетот од Љубљана

Летото само што не стигнало, носејќи со себе свежи можности за развој и нови искуства! Се надеваме дека успешно се пријавивте на посакуваните факултети и академии во првиот уписен рок за додипломски студии! На крајот на летото, ќе имате можност ...

повеќе »

На клиентите им нудиме финансиски решенија за вистинска радост при најважните инвестиции во нивниот живот

На клиентите им нудиме финансиски решенија за вистинска радост при најважните инвестиции во нивниот живот

Наташа Баљук Ристовска, директор на Дирекцијата за кредитирање на население во Комерцијална банка АД Скопје Без разлика дали им требаат средства за финансирање одредена инвестиција, како купување, изградба или реновирање на домот, или за задоволување на различни потреби, клиентите лесно ...

повеќе »

Во Италија се продаваат замоци и манастири – некои се поевтини од становите (ВИДЕО)

Во Италија се продаваат замоци и манастири – некои се поевтини од становите (ВИДЕО)

Како што наведуваат италијанските медиуми, ако имате околу два милиони евра, можете да купите манастир или замок, каде владее мир и тишина. Во Италија има многу замоци и манастири, многу од нив датираат уште од средниот век и се најдоа ...

повеќе »

Profine Group воведува два нови производи

Profine Group воведува два нови производи

Побарувачката за лизгачки системи постојано расте. Покрај популарните премиум лизгачки врати PremiDoor 76 и PremiDoor 88, Profine Group сега воведува два нови производи преку своите брендови: KÖMMERLING, TROCAL и KBE: PremiSlide 76 е компактен, ефикасен и разновиден систем за лизгање ...

повеќе »

Утре „Европски начела за квалитет на интревенции финансирани од ЕУ со потенцијално влијание врз културното наследство“

Утре „Европски начела за квалитет на интревенции финансирани од ЕУ со потенцијално влијание врз културното наследство“

„Европските начела за квалитет за интервенции финансирани од ЕУ со потенцијално влијание врз културното наследство“ е меѓусекторски документ на ИКОМОС што произлегува од работата на експертската група составена од ИКОМОС, под мандат на Европската комисија и во рамките на Водечката ...

повеќе »

Изберете ги вистинските студии за вас – запишете се при Универзитетот во Љубљана

Изберете ги вистинските студии за вас – запишете се при Универзитетот во Љубљана

Студентите од Северна Македонија студираат под еднакви услови како и словенечките студенти Универзитетот во Љубљана е најголем и најстар универзитет во Словенија којшто се вбројува меѓу 3-те проценти најдобри во светот. Оваа учебна година на него студираат речиси 40 илјади ...

повеќе »

Комерцијална банка: Најдоброто решение за нов дом

Комерцијална банка: Најдоброто решение за нов дом

Станбен кредит од Комерцијална банка со најповолни услови на пазарот Станбениот кредит на Комерцијална банка, добро познат по тоа што е со најниски каматни стапки на пазарот, доби уште повеќе поволности  – достапен е со полиса за животно осигурување и ...

повеќе »

Акција за донирање на стари ЛЕГО коцки (видео)

Акција за донирање на стари ЛЕГО коцки (видео)

Пилот проектот наречен LEGO replay има за цел да собере користени лего коцки, кои понатаму ќе бидат дистрибуирани на детски непрофитни организации во Соединетите Американски Држави. Процесот е навистина едноставен и е направен во соработка со Give Back Box. Потребно ...

повеќе »
Scroll To Top