Насловна / Вести / Во најновиот STORYTELING се пробиваат сите бизнис бариери за темите лидерство, мотивација, инспирација (ВИДЕО)

Во најновиот STORYTELING се пробиваат сите бизнис бариери за темите лидерство, мотивација, инспирација (ВИДЕО)

Вашата перцепција на гледање е и ваша реалност.

Ако посакувате поинаква можност, треба да бидете спремни да излезете од рамката на туѓите ограничувања и заклучоци и да бидете желни да ја погледнете од друга перспектива.

Во најновиот бизнис подкаст STORYTELLING 05, B2 Media ги пробива сите бариери со основачот на D.R. Gilbert – Драгиша Ристовски за темите лидерство, мотивација, инспирација…

 

Facebook: https://www.facebook.com/b2media.com.mk

Instagram: https://www.instagram.com/b2media___/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/b2-media-production/

Tiktok: https://www.tiktok.com/@b2media

nn

Испрати коментар

Scroll To Top