Насловна / Ентериери / Ентериер во неутрални и земјени тонови

Ентериер во неутрални и земјени тонови

Со користење на неутрални и земјени тонови, дизајнерката Katie Domracheva создава современ простор за живеење во Москва. Дрвото се појавува како елемент на ѕидот и плафонот, а на него се надоврзува зеленилото поставено вертикално на самиот ѕид. Просторот е разигран со употреба на геометризирани шари на плочките и бело бојадисана тула на ѕидот.

слика-1 слика-2 слика-3 слика-4 слика-5 слика-6 слика-7 слика-8 слика-9

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top