Насловна / Вести / Во КОАИ презентација „Софтверска платформа Ана-ли за дигитализација на производниот процес во областа на градежништвото“

Во КОАИ презентација „Софтверска платформа Ана-ли за дигитализација на производниот процес во областа на градежништвото“

Утре, 22.05.2024 во 12 часот, во просториите на Комроата на овластени архитекти и овластени инженери (КОАИ) ќе се одржи презентација насловена „Софтверска платформа Ана-ли за дигитализација на производниот процес во областа на градежништвото“.

Агенда:

11:45 – 12:00 – Пријава на гости

12:00 – 13:00 – Промоција на софтверска платформа Ана-ли за дигитализација на производниот процес во областа на градежништвото

13:00-13:15 – Пауза

13:15 – 13:45 – Презентација на софтверска платформа Ана-ли за дигитализација на производниот процес во областа на градежништвото

13:45 – 14:00 – Прашања и одговори

Презентери за настанот:

Петар Петровски – Податочен истражувач

Катерина Јакова Лазарова – Дата база архитект

Весна Јорданова – Главен дизајнер

Раде Петровски – Проект менаџер

Бојан Петровски – Бизнис консултант

Дополнителни информации може да се најдат и на веб страната https://www.ana-li.com.mk/proizvodi/

Информации за настанот:

Дата и час: 22 мај 2024 година, во 12 часот

Место на настанот: Комора на овластени архитекти и овластени инженери

Број на слободни места: 70

ВАЖНО: Регистрацијата се врши преку веб страната на комората на линкот > РЕГИСТРАЦИЈА

Испрати коментар

Scroll To Top