Насловна / Ентериери / Удобност во стан од 20 м2

Удобност во стан од 20 м2

слика-1

Младите дизајнери Piotr Matuszek и Gosia Czarny ја искористиле старата структура на постоечки стан од само 20 метри квадратни за да го трансформираат во удобен и модерен дом за млад брачен пар. Тие користеле светли бои и едноставни линии со цел визуелно да го зголемат просторот, а она што се издвојува во дизајнот се монохроматските шари. слика-2Поради малите димензии просторите за скадирање се поставени во дебелината на самиот ѕид, а воедно на истиот принцип е сместен и креветот за спиење.

слика-3 слика-4 слика-5 слика-6 слика-7 слика-8 слика-9

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top