Насловна / Ентериери / Спални соби со природни палети на бои (2)

Спални соби со природни палети на бои (2)

Природните тонови во спалните соби секогаш ни даваат пријатна атмосфера. Освен на ѕидовите и подовите, вакви тонови можат да се употребуваат и кај платнените нешта во спалните соби како кревети, прекривки, завеси и слично, кои најчесто можат да бидат и во некоја посвежа и повпечатлива нијанса.

Во оваа галерија ви претставуваме спални соби кои ги користат природните тонови, а истовремено се исполнети со многу стил, удобност и топлина.

1-spalni-sobi-2

2-spalni-sobi-2

3-spalni-sobi-2

4-spalni-sobi-2

5-spalni-sobi-2

6-spalni-sobi-2

7-spalni-sobi-2

8-spalni-sobi-2

Испрати коментар

Scroll To Top