Насловна / Ентериери / Совршено решен простор од само 37 метри квадратни

Совршено решен простор од само 37 метри квадратни

слика-1

Современиот ентериер на овој апартман кој што се наоѓа во Киев, Украина е дело на архитектонското студио The Goort. Целиот простор зафаќа површина од само 37 метри квадратни, а програмата е распоредена двовисински односно во долниот дел се наоѓа дневниот престој, а на горното ниво е просторот за спиење. Овој ентериер е решен минималистички со примена на дрвени елементи и акцентирање на ѕидот од тула.

слика-2 слика-3 слика-4 слика-5 слика-6 слика-7 слика-9

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top