Насловна / Вести / Симпатични саксии во форма на животни

Симпатични саксии во форма на животни

Една од најважните работи кога се одгледуваат растенијата е да им се обезбеди доволно количество вода. Овие интересни саксии можат да ви помогнат во тоа.

1

Наречени се Peropon Drinking Animal Planters, обликувани се како симпатични животни со долги јазици, кои кога ќе ги ставите во сад со вода, всушнот го полеваат растението. Можете да бирате кученце, мачка, панда или жаба, секоја саксија има свое растение. Мачката има дива јагода, кучето детелина, пандата босилок, а жабата нане. Саксиите од керамика чинат 13 долари, а можат да се најдат на сајтот на брендот Firebox.

5 4 3 2

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top