SHARE Tirana 2018

Асоцијација на архитекти на Македонија – ААМ во коорганизација со Shere Architects Ве информира дека после Скопје ќе се одржи интернационален архитектонски и инженерски форум во Тирана, Албанија.СХЕРЕ
SHARE Tirana 2018 International Architecture and Engineering Forum ќе се одржи на 20ти Февруари и има за цел да ги собере на едно место архитектите од реномирани проектантски бироа и преку дискусија да се инспирираат и да разменат искуства.
Архитекти од 10 земји ќе бидат присутни на настанот со свои презентации за нивни имтернационално наградени трудови.
Повеќе инфо за самиот настан на следниот линк:

http://share-architects.com/share-tirana/

Контакт e-mail: share@abplusevents.com

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top