Насловна / Архитектура / Саша Беговиќ на 17 мај на Архитектонски факултет Скопје

Саша Беговиќ на 17 мај на Архитектонски факултет Скопје

На 17 мај во 18 часот на Архитектонскиот факултет УКИМ, Скопје ќе одржи предавање архитект Саша Беговиќ, професор на Архитектонскиот факултет во Загреб и партнер основач во бирото 3LHD.

Испрати коментар

Scroll To Top