Насловна / Ентериери / RAS од DONGSUNG JUNG

RAS од DONGSUNG JUNG

ras_2
„Обичен, аглест, тенок, трпезариски стол дизајниран со основен мотив. RAS (Regular, Angulate, Slim) е покриен со еколошки бои и може да се најде во повеќе нијанси, а се изработува од дрво или челик. Интересна потрага по современ дизајн, употреблив и во модерни ентериери.“ jungdongsung.com
ras_3
ras_4
ras_1

Испрати коментар

Scroll To Top