Насловна / Вести / Рампата на железничката пруга кај Хиподром постојано е отворена

Рампата на железничката пруга кај Хиподром постојано е отворена

Веќе една недела рампата на железничката пруга кај Хиподром постојано е отворена, возилата поминуваат слободно, бидејќи рампата е крената, а исто така и возовите.

Жителите велат дека пријавиле во полиција, од таму им рекле дека ќе преземат мерки, но рампата е во истата позиција – крената како за слободно движење.

На ова место се случиле повеќе несреќи кои завршиле трагично, а за грешките на државните институции никој не одговарал.

h

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top