Насловна / Архитектура / Предавање во Комората – 4D симулации во Navisworks и Revit

Предавање во Комората – 4D симулации во Navisworks и Revit

Во склоп на активностите на Smart Solutions – авторизиран партнер на Autodesk во Македонија заедно со Комората на овластени архитекти и овластени инженери, почестени сме повторно да ве поканиме да ни се придружите на Autodesk предавање во живо – четврто од низата БИМ активности оваа година.

Главен предавач на овој настан ќе биде добро познатиот БИМ експерт Трајче Стојанов од СЕМОС Едукација и ќе говори на темата: „4D симулации во Navisworks и Revit“.

ss

Настанот ќе се одржи на 30.05.2023 (вторник) во просториите на Комората, со почеток во 09:30 часот.

Агенда на настанот:

09:30-10:00 – регистрација и кафе за добредојде

10:00-10:05 – добредојде од претставници на КОАОИ и Smart Solutions

10:05-11:05 – Трајче Стојанов | „4D симулации во Navisworks и Revit“

11:05-11:20 – прашања и одговори

ss1

Предавач:

Трајче Стојанов | БИМ Инструктор, Семос Едукација

Архитект, БИМ консултант и БИМ инструктор во Семос Едукација.

Едукација со повеќегодишно искуство на проекти во земјава и странство. Последниве 2-3 години, тој е инволвиран во комерцијални и истражувачки проекти на полето на БИМ мандатирање и воведување на дигитални градежни дозволи базирани на БИМ.

Информации за настанот:

Дата и час: 30 мај 2023 година (вторник), 09:30 часот

Место на настанот: Сала за конференции на Комора ОАИ

ВАЖНО: Регистрацијата се врши на веб страната на Комората >

ком

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top