Насловна / Вести / И ова е Скопје…„Статуа фест“

И ова е Скопје…„Статуа фест“

Во петокот во Скопје се одржа уличниот фестивал „Статуа фест“. Дел од атмосферата преку фотографиите на Киро Попов.

2_IMG_20230519_191712 1_IMG_20230519_191741 13_IMG_20230519_190944 19_IMG_20230519_190450 18_IMG_20230519_190532 17_IMG_20230519_190648

12_IMG_20230519_191040 7_IMG_20230519_191342 5_IMG_20230519_191522 3_IMG_20230519_191635 9_IMG_20230519_191215 10_IMG_20230519_191136 11_IMG_20230519_191105

 

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top