Насловна / Вести / Најдекадентен модел на iPhone (видео)

Најдекадентен модел на iPhone (видео)

Славниот руски бренд Caviar, познат по декадентните дизајни на iPhone моделите, ја претстави својата најраскошна колекција.

001
Станува збор за iPhone 11 Pro Discovery Solarius, кој е како што кажува и неговото име, дизајниран со цел да го симболизира вечниот живот кој Сонцето и го подарува на нашата планета. Единствениот iPhone направен е од половина килограм злато, 137 дијаманти и на задниот дел луксузен механички часовник со турбион.

цав4

Внатре во часовникот има специјален дијамант, односно сончев камен, кој претставува центар на соларниот систем. Единствениот iPhone 11 Pro е дел од најновиот Discovery асортиман на овој бренд, кој тематски е фокусиран на сите делови на сончевиот систем. Discovery Solarius е најлуксузниот модел од асортиманот, кереиран како уникат.

цав11

Како што пишува на официјалниот сајт на Caviar, цената на овој модел се движи од 70.340 долари за верзијата од 64 GB, а оди до 71.520 долари за iPhone 11 Pro Max со 512 GB. Но сепак уникатниот iPhone веќе е продаден.

цав3

цав2

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top