Насловна / Арт и дизајн / Музеј на Град Скопје – Курбиново

Музеј на Град Скопје – Курбиново

Изложба  „Обновување на сликарството на Црквата Св. Ѓорѓи во Курбиново – ремек дело на византиската уметност во Македонија“

4H5A0244

4H5A0351

4H5A0353

4H5A0361

4H5A0365

4H5A0316

4H5A0278

4H5A0274

4H5A0254

4H5A0260

4H5A0256

фото: Киро ПОПОВ

 

 

 

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top