Насловна / Арт и дизајн / Мала светилка во форма на куќа, идеално место за одмор на книги

Мала светилка во форма на куќа, идеално место за одмор на книги

Оваа мала светилка за читање во форма на куќа е и совршен држач за вашите омилени книги. Всушност, има моќ да почувствува кога ја ставате вашата книга на нејзиниот кров – автоматски се вклучува за да го осветли просторот и служи како држач за да запомните каде сте застанале со читање. Оваа светилка е всушност 3 во 1: совршена светилка, држач за книги и обележувач на прочитани страници.

к5

к6

Креирана од дизајнерите Eunae Ko и Janchi, светилката за читање Boof добива изглед на мала куќа осветлена ноќе. Во ерата на електронски содржини, традиционалната книга се спротивставува на промените на секој можен начин, а нејзините страници остануваат резервирани за оние најверни читатели на кои читањето им е совршен начин да се заврши денот.

к1

Оваа мала светилка за читање генерално дифузира мека светлина на книгата или подобро кажано: самата книга станува извор на светлина. Со поставувањето на книгата на нејзиниот кров, светилката свети како мала куќа осветлена во темна ноќ.

к7

Светлината на оваа светилка е мека и смирувачка што дефинитивно ќе ви помогне подобро да се концентрирате на читањето во темнината на вашата спална соба. Дури и ако заспиете во тие моменти – не грижете се, само ставете ја вашата книга на врвот на кровот и следниот ден ќе можете лесно да ја пронајдете точната страница на која сте престојувале претходната ноќ.

к9

к10

к8

к3

к2

к4

Испрати коментар

Scroll To Top