Насловна / Архитектура / КОАИ: Можност за он-лајн следење на обуката за примена на Ценовник

КОАИ: Можност за он-лајн следење на обуката за примена на Ценовник

Комората на овластени архитекти и овластени инженери – КОАИ, организира обука за примена на Ценовник за висината на минималиот надомест на инженерски услуги на овластените архитекти и овластените инженери од областа на високоградбата. Обуката ќе се одржи во сабота, 28 октомври 2023 година, во 10 часот.

об

За сите членови на Комората кои не успеаа да се регистрираат за физичко присуство на обуката, овозможен е он-лајн пренос преку ZOOM апликацијата. Во продолжение можете да најдете податоци за поврзување:

Please click the link below to join the webinar:

https://us02web.zoom.us/j/85278272085?pwd=YVh2UklMZXFCZzNTQ0djSzZQSWU2UT09

Passcode: 123

Испрати коментар

Scroll To Top