Насловна / Архитектура / Изложба „Загрозени видови“- во архитектурата

Изложба „Загрозени видови“- во архитектурата

Утре, 30 ноември 2018 (петок) во 20 часот во Природонаучниот музеј на Македонија ќе се отвори архитектонска изложба „Загрозени видови“.

zag

Тема на изложбата е нашето загрозено модернистичко архитектонско наследство.

Излижбата ќе биде отворена до 11 декември 2018 година.

1

3

2

 

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top