Насловна / Фото/Видео / Арт и дизајн (фото) / Изложба во Музејот на град Скопје од 22.03. до 14.04. 2018

Изложба во Музејот на град Скопје од 22.03. до 14.04. 2018

Изложба „Артефакти со христијанско симболично значење од VI до крај на XIX век“

4H5A9779

4H5A9782

4H5A9784 4H5A9785

4H5A9790

4H5A9792

4H5A9793

фото: Киро ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top