Насловна / Вести / И ова е Скопје…првата урбана градина „Бостание“ во Ново Лисиче

И ова е Скопје…првата урбана градина „Бостание“ во Ново Лисиче

Град Скопје ја претстави општествената градина „Бостание“ во Ново Лисиче во општина Аеродром изведена од граѓанската организација „Зелената арка“.

1_resize

Градината е финансирана од Град Скопје, во рамките на проектот „Развивање на прва урбана градина во град Скопје“.

Доживувањето на градината сепак е најубаво на самото место, повелете поестете ја!

Доколку сте заинтересирани може да се придружите на заедничкото градинарење откако ќе ја пополните пријавата преку: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSf2dYp…/viewform

2_resize

3_resize

5_resize

6_resize

7_resize

8_resize

9_resize

10_resize

12_resize

14_resize

17_resize

19_resize

25_resize

24_resize

23_resize

21_resize

26_resize

18_resize

20_resize

11_resize

4_resize 22_resize

27_resize

28_resize

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top