Насловна / Вести / И ова е Скопје…прскање против комарци

И ова е Скопје…прскање против комарци

Прскање против комарци на територија на градот Скопје.

4H5A1429_resize

4H5A1434_resize

4H5A1437_resize

4H5A1443_resize

4H5A1446_resize

4H5A1448_resize

4H5A1454_resize

1658078384285_4H5A1452_resize

Фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top