Насловна / Вести / И ова е Скопје…од високо

И ова е Скопје…од високо

Состојбата на градот, неговиот урбанизам и недостакот на истиот, кондицијата на објектите и инфраструктурата, најочигледни се кога се набљудуваат од високо.

IMG_20200614_190346 IMG_20200614_190324 IMG_20200614_190237 IMG_20200614_190300 IMG_20200614_185921 IMG_20200614_190035 IMG_20200614_190058 IMG_20200614_190121 IMG_20200614_190149 IMG_20200614_190212 IMG_20200614_190418 IMG_20200614_190437

фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top