Насловна / Вести / И ова е Скопје… Инженерската институција на Македонија обележа 103 години од формирањето

И ова е Скопје… Инженерската институција на Македонија обележа 103 години од формирањето

Вчера во Националната опера и балет по повод 103 години од формирањето на првото македонско здружение на инженери и архитекти се одржи настанот на тема „Инженерството инспирација за младите уметници“.

IMG_20230320_200941 IMG_20230320_201344 IMG_20230320_201138 IMG_20230320_202323 IMG_20230320_202401 IMG_20230320_201506 IMG_20230320_201748

IMG_20230320_201908

IMG_20230320_201823 IMG_20230320_202519 IMG_20230320_202557 IMG_20230320_202634 IMG_20230320_203252 IMG_20230320_200900

фото: КИРО ПОПОВ

 

Испрати коментар

Scroll To Top