Насловна / Вести / И ова е Скопје…добредојдовте Дуња и Даела

И ова е Скопје…добредојдовте Дуња и Даела

Нови жители на скопската зоолошка градина. Слониците Дуња и Даела

4H5A9752

4H5A9754

4H5A9758

4H5A9769

4H5A9770

4H5A9780

4H5A9783

4H5A9791

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top