Насловна / Вести / И ова е Скопје…Булевари на солидарноста 1979 година (ВИДЕО)

И ова е Скопје…Булевари на солидарноста 1979 година (ВИДЕО)

Кога Скопје беше град кој верува во својата иднина.

Емисија на ТВ Скопје од 26.07.1979 година.

Испрати коментар

Scroll To Top