Насловна / Вести / И ова е Скопје…

И ова е Скопје…

Повторно уште малку скопско Скопје.

bjporta010

bjporta015

bjporta011

bjporta012

bjporta013

bjporta014

bjporta016

bjporta017

фото: Борис ЈУРМОВСКИ, дипл.инж.арх.

 

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top