Насловна / Вести / Поставување на заштитни столпчиња на улицата „Франклин Рузвелт“

Поставување на заштитни столпчиња на улицата „Франклин Рузвелт“

Град Скопје на барање на граѓаните започна да поставува заштитни столпчиња на улицата „Франклин Рузвелт“.

Според планот, во наредниот период, екипите на ЈП „Улици и патишта“ ќе постават околу 200 заштитни столпчиња од двете страни на улицата „Франклин Рузвелт“, на потегот од крстосницата со „Орце Николов“ до пешачкиот премин пред крстосницата со булеварот „Партизански одреди“.универзална сала

Со поставените столпчиња треба да се заврши непрописното паркирање на возилата на овој потег.

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top