Насловна / Арт и дизајн / Денес Годишна изложба на студентите од насоката индустриски дизајн

Денес Годишна изложба на студентите од насоката индустриски дизајн

Од Катедрата за конструирање при Машински факултет – Скопје организираат Годишната изложба на студентите од насоката индустриски дизајн.

Отворањето на изложбата е денес, 25.10 во 18:00 часот на  третиот спрат во Новата зграда.

Poster-izlozba-2023_500x700mm_001

Испрати коментар

Scroll To Top