Насловна / Арт и дизајн / CorelDRAW Graphics Suite 365-Day – Специјална понуда!

CorelDRAW Graphics Suite 365-Day – Специјална понуда!

Креативноста се сретнува со продуктивноста во CorelDRAW® Graphics Suite:

Smart Solutions Macedonia нуди целосно професионални дизајнерски алатки за испорачување векторски илустрации, уредување фотографии и типографски проекти со неверојатна ефикасност.

CorelDRAW Graphics Suite 365-Day – Специјална понуда!

  • Специјална цена од 269 EUR + 5% ДДВ (доколку е применливо)
  • За нова едногодишна лиценца
  • Понудата важи до 30.08.2024

CorelDRAW Graphics Suite 365-Day – Специјална понуда за постоечки лиценци!

  • Промотивна цена за обнова на постоечки лиценци е 255 EUR + 5% ДДВ (доколку е применливо)
  • Промотивната понуда важи до до 29.11.202

Контакт за повеќе информации: sales@smartsolutions.com.mk 📞 27-77-383, 27-77-244

*Комерцијален текст

Испрати коментар

Scroll To Top