Насловна / Арт и дизајн / Бесплатен час онлајн: „Вовед во графички дизајн со Кирил Гагачев”

Бесплатен час онлајн: „Вовед во графички дизајн со Кирил Гагачев”

Приклучи се на бесплатен демо час  онлајн на Zoom „Вовед во графички дизајн со Кирил Гагачев”, каде што ќе има можност да дознае кои се принципите на графички дизајн и зошто се од суштинска важност во процесот на визуелната комуникација. Целта на предавањето е да се разберат основните принципи на графички дизајн и како тие се применуваат во практика.

Часот ќе се одржи на 25. март 2024. година со почеток во 18 часот.

https://form.typeform.com/to/edNGk4jO

За време на предавањето менторот ќе ги опфати следните теми:

  • Што се принципи на дизајн и зошто се важни во дизајнот?
  • Кои се принципите на дизајн?
  • Демонстрација на принципите преку едноставен дизајн на визит картичка.

Кирил Гагачев е ментор на тренинг програмата за графички дизајн во Monday Learning и експерт со 25 годишно искуство во работа со различни брендови, препознатлив по оригиналните лого дизајни.

Предавањето е наменето за секој почетник во графички дизајн. Пријави се тука  https://form.typeform.com/to/edNGk4jO

000

Испрати коментар

Scroll To Top