Насловна / Вести / И ова е Скопје…августовско претпладне

И ова е Скопје…августовско претпладне

Сонце, високи температури и УВ индекс, но сепак главниот град живее во чекор. Некој брза за на работа, некој е на прошетка, помладите се рекреираат со велосипеди, а има и такви кој што се приморани на рамена да го носат товарот. Сепак повеќето се придржуваат до препораките и носат заштитна опрема за спречување на ширењето на Ковид-19 и покрај тоа што е висока температурата и дишењето така е отежнато.

Вака изгледа едно работно августовско претпладне во Скопје.

4H5A7925

4H5A7927

4H5A7930

4H5A7933

4H5A7938

4H5A7532

4H5A7949

4H5A7954

4H5A7960

4H5A7957

4H5A7964

ФОТО: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top