Насловна / Ентериери / Апартман со скандинавски стил во Киев

Апартман со скандинавски стил во Киев

Скандинавскиот стил на внатрешно уредување подолг период станува се позастапен кај дизајнерите, кои што овој стил го карактеризираат со употреба на светли бои и природни материјали.

Младиот дизајнер  Sergey Harenko користејќи ги претходно споменатите карактеристики реализира модерен ентериер на мал апартман со локација во Киев. Во просториите преовладува белата боја во комбинација со темни дрвени елементи, единственото нешто што отскокнува од монотонијата се декорациите во црно бели линии.

слика-1 слика-2 слика-3 слика-4 слика-5 слика-6 слика-7 слика-8 слика-9 слика-10 слика-11 слика-12

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top