Насловна / Ентериери / Излог бр.2

Излог бр.2

Излог бр.2

1. „Фламинго“ е столна ламба од Friday Project, изработена од челик чии линии се едноставни и елегантни. Горниот дел има отвори изработени на ласер кои сценографски ја рефлектираат светлината во просторот.

izlog-208-2

2. Група студенти од универзитетот Secondaво Наполи ги дизајнирале „ротирачките саксии“. Заедничката оска со која меѓусебно се поврзани саксиите овозможува едноставно движење и разигрување на цвеќињата во просторот. Просторот до секоја саксија и материјалот врз кој може да се пишува остава голем простор за слободна креативност.

izlog-208-4

3. Најновите креации на DoCSTonE се ламбите наречени “The mister boom” и “little Miss Dynamite”. Двете ламби изгледаат и работат како традиционалните експлозиви. Потисокот на рачката ја
зголемува или намалува светлината.

izlog-208-5 izlog-208-5-1

4. Лустер, масичка и ламба од челик од Bomipark.

Испрати коментар

Scroll To Top