Насловна / Ентериери / Излог бр.3

Излог бр.3

izlog-207-1

1. Julian Appelius е дизајнерот на закачалаката што наликува на боја која се разлева низ ѕидната површина. Изработена е од метал со дебелина од 1,5 мм во различни бои.

izlog-207-2

2. Дизајнирани од Drugeot Labo полиците RESO, иако изгледаат недовршено, имаат голема функционалност за чување на книги, украси, ЦД и сл. Направени се од природен даб и обоен медијапан.

izlog-207-3

3. Динамична и разиграна фотелја од Busk и Hertzog – RIO е модерна фотелја, чија форма е подеднакво интересна од двете страни, што ја прави идеална за заземање на централен простор во дневниот престој.

Испрати коментар

Scroll To Top