Насловна / Вести / Зелен хуман град, буквално, на раце подигнаа автомобил паркиран на велосипедска патека (видео)

Зелен хуман град, буквално, на раце подигнаа автомобил паркиран на велосипедска патека (видео)

Од ЗЕЛЕН ХУМАН ГРАД, решија да покажат на надлежните инстуции како треба да се раководи со автомобил паркиран врз вело-лента, кој ја загрозува безбедноста и го попречува патот на велосипедистите во една хипотетичка ситуација.

зз_resize

Велат дека не е прв пат да налетаат на автомобил паркиран врз вело-лента и ги земаа работите во свои раце и рачно кренаа автомобил од велосипедска патека.

„Се надеваме дека место ние да ги земаме овие работи во наши раце (буквално), тие ќе бидат одговорни во вршење на нивната должност. Башка, и пајак имаат, не мора вака рачно автомобили да преместуваат“, велат од ЗЕЛЕН ХУМАН ГРАД.

На следниот линк можете да видите како тоа изгледа: https://www.facebook.com/ZelenHumanGrad/videos/617813732585189

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top