Насловна / Вести / Zara Home со нова колекција за пролет лето 2018

Zara Home со нова колекција за пролет лето 2018

Zara Home неодамна ја презентираше новата кампања за пролет/лето 2018 година и како и секогаш досега, добивме неколку нови одлични идеи за уредување на просторот. Во новите визуелизации, акцентот е на неутрални тонови кои се хармонично комбинирани со пастелни нијанси на розова, зелена и сина боја.зара (9)

Покрај тоа, сеприсутните се и златните детали кои секогаш ќе го најдат своето место во колекциите на Zara Home.

Целата кампања е водена од рустикалната естетика, и токму овој стил преовладува како во внатрешните, така и во надворешните простори, а предност во сите моменти е дадена и на големи лиснати зелени растенија, кои истовремено слободно би можеле да бидат и заштитен знак на оваа прекрасна кампања.зара (1) зара (2) зара (3) зара (4) зара (5) зара (6) зара (7) зара (10) зара (11) зара (12) зара (13) зара (14) зара (15) зара (16) зара (17) зара (18)

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top