Насловна / Вести / Заборавени споменици на револуцијата

Заборавени споменици на револуцијата

Во пресрет на изложбата „Бетонска утопија: Архитектурата во Југославија 1948 – 1980“, која ќе се одржи во МоМА – Њујорк и до чие отварање на 15 јули останаа помалку од десет дена да се потсетиме на заборавените споменици на револуцијата.

[/mobileonly]

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top