Насловна / Вести / За жал и ова е Скопје…се запали Универзална сала

За жал и ова е Скопје…се запали Универзална сала

IMG_20240409_104134

200

IMG_20240409_104052 IMG_20240409_104540 IMG_20240409_104623 IMG_20240409_104453 100 IMG_20240409_104404 IMG_20240409_104641 IMG_20240409_104712

фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Scroll To Top