Насловна / Вести / Во среда стартува Технома – Градежништво – RealExpo

Во среда стартува Технома – Градежништво – RealExpo

Во рамките на саемската трилогија која се случува есенва на нова локација, комплекс ВИП Арена Борис Трајковски се случуваат и двата најголеми бизнис саеми, 15. издание на Саем на Градежништво заедно со осмиот по ред RealExpo (саем на недвижности), како и 44. издание на Технома, саемот кој ги собира движечките компании од областа на металургија, електроника, енергетика, неметали, градежништво, обезбедување и заштита.
Технома – Градежништво – RealExpo се од важен интерес за архитектите, проектантите, дизајнтерите, градежниците како и широката публика. Најголем фокус годинава ќе се даде на презентацијата за “Енергетска ефикасност” организирана од програмскиот партнер на ТЕХНОМА и Градежништво – Европска Банка за обнова и развој преку ГЕФФ проектот (Green Economy Financing Faculty).

Print

Print

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top